angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Dworschák Ernő publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Tekes Lajosné, Dworschák Ernő: Közétkeztetésből származó étrendek rost összetevőinek vizsgálata - ÉVIK 1985/2

Dworschák Ernő, Őrsi Ferenc: Aminosav-származékok keletkezése az élelmiszerfehérjék lúgos kezelése során - ÉVIK 1978/3-4

Dworschák Ernő, Örsi Ferenc: Triptofán és glükóz közötti Maillard-reakció vizsgálata - ÉVIK 1975/4

Dworschák Ernő, Örsi Ferenc, Telegdy Kováts Magda: Metionin és glukóz közötti Maillard-reakció vizsgálat - ÉVIK 1974/1-2

Dworschák Ernő, Hegedüs Mihály: A fehérje táplálkozási értékének változása hőkezelt tejporokban - ÉVIK 1972/3

W. Jurics Éva, Telegdy Kováts Magda, Dworschák Ernő: Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira - ÉVIK 1971/4

Dworschák Ernő, Hegedüs Mihály: Kétdimenziós vékonyréteg-kromatográfia alkalmazása aminosavak spektrofotometriás és denzitometriás meghatározására - ÉVIK 1970/2

Dworschák Ernő: Nyers és sült húsok fehérjéinek összehasonlító kémiai vizsgálata táplálkozástudományi szempontból - ÉVIK 1969/5

Dworschák Ernő, Erdélyi Lajosné: Kísérlet gyümölcslevek és dzsemek hőkezeltségének jellemzésére hidroximetilfunfurol-tartalmuk alapján - ÉVIK 1968/3

Dworschák Ernő: A szűrő és a szűrés befolyása a rostmeghatározás pontosságára - ÉVIK 1967/4

Dworschák Ernő: A keményítő szerkezeti változásai hevítés hatására I. Vizsgálatok 120-210 C° közti hevítési intervallumban - ÉVIK 1967/1

Dworschák Ernő, Lindner Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai (XX. rész): élelmi anyagaink kálium-, nátrium-, kálcium- és magnéziumtartalmának meghatározása lángspektrofotométerrel - ÉVIK 1965/3-4

Dworschák Ernő: Szorbit meghatározása diabetikus készítményekben - ÉVIK 1964/1-2

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS