Csóka Mariann publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés - ÉVIK 2014/4
Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során - ÉVIK 2014/3
Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során - ÉVIK 2014/1
Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során - ÉVIK 2013/4
Amtmann Mária, Csóka Mariann, Nemes Katalin és Korány Kornél: Az aranyvessző virág (Solidago canadensis L.) és méz illatkapcsolata - ÉVIK 2010/2
Szöllősi Dániel, Nemes Katalin, Csóka Mariann, Korány Kornél és Amtmann Mária: A komló és a sör aromajellemzőinek vizsgálata - ÉVIK 2010/2
Csóka Mariann, Szabó S. András, Varga Lajos, Ágoston Réka és Mohácsiné Farkas Csilla: Hosszú ideig tárolt, házi készítésű aszalványok vizsgálata -ÉVIK 2007/2
Csóka Mariann és Majoros Emese Luca: A friss és aszalt kajszibarack illattulajdonságainak összehasonlítása GC-MS módszerrel -ÉVIK 2007/2
Szabó S. András és Csóka Mariann: Izfelismerő és ízkülönbségfelismerő képesség vizsgálata egyetemi hallgatóknál - ÉVIK 2006/4
Majoros Emese Luca, Csóka Mariann és Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal - ÉVIK 2006/2