Csapóné Kiss Zsuzsanna publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna, Staffan Folestad és Anna Tivesten: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma III. Jelentőségük, meghatározásuk és fiziológiai hatásuk a szakirodalom alapján - ÉVIK 1994/4
Csapó János, Penke Botond, Csapóné Kiss Zsuzsanna: D- és L- aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II. A 2- szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása - ÉVIK 1989/4
Csapó János, Penke Botond, Csapóné Kiss Zsuzsanna: D- és L-amino- savak elválasztása és meghatározása ioncserés-oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában I. Az alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása - ÉVIK 1989/3
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek cisztintartalmának meghatározása ciszteinformában. A redukció mint a cisztinmeghatározás hibaforrása - ÉVIK 1986/4
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával - ÉVIK 1986/3
Sarudi Imre, Csapó Jánosné: Takarmánypremixek anorganikus szeléntartalmának spektrofotometriás meghatározása - ÉVIK 1986/1