angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Csapó János publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Zurbó Zsófia, Csapó János: Prebiotikumok előállítása a laktóz-almasav és a laktóz-citromsav reakciójával - ÉVIK 2020/2

Csapó János, Albert Csilla, Szigeti Tamás: Tej és tejtermékek hamisítása, és a hamisítás kimutatására alkalmas analitikai módszerek - ÉVIK 2020/1

Juhászné Tóth Réka, Csapó János: Szelénnel dúsított gomolya és orda előállítása - ÉVIK 2019/3

Csapó János, Albert Csilla, Szigeti Tamás János: Funkcionális élelmiszerek - ÉVIK 2019/1

Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna, Staffan Folestad és Anna Tivesten: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma III. Jelentőségük, meghatározásuk és fiziológiai hatásuk a szakirodalom alapján - ÉVIK 1994/4

Staffan Folestad, Anna Tivesten és Csapó János: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma II. Az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása származékképzés után - ÉVIK 1994/1

Csapó János és Stefan Einarson: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma I. Az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása fordított fázisú folyadékkromatográfiával - ÉVIK 1993/4

Csapó János, Penke Botond, Csapóné Kiss Zsuzsanna: D- és L- aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II. A 2- szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása - ÉVIK 1989/4

Csapó János, Penke Botond, Csapóné Kiss Zsuzsanna: D- és L-amino- savak elválasztása és meghatározása ioncserés-oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában I. Az alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása - ÉVIK 1989/3

Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek cisztintartalmának meghatározása ciszteinformában. A redukció mint a cisztinmeghatározás hibaforrása - ÉVIK 1986/4

Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával - ÉVIK 1986/3

Csapó János: Takarmányok és élelmiszerek aminósav-összetételének meghatározása különböző fehérjehidrolízis módszerekkel - ÉVIK 1983/3-4

Csapó János: Gyors módszer élelmiszerek és takarmányok ciszteintartalmának meghatározására ioncserés oszlopkromatográfiával - ÉVIK 1982/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS