Csapó János publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Juhászné Tóth Réka, Csapó János: Szelénnel dúsított gomolya és orda előállítása - ÉVIK 2019/3
Csapó János, Albert Csilla, Szigeti Tamás János: Funkcionális élelmiszerek - ÉVIK 2019/1
Csapó János, Penke Botond, Csapóné Kiss Zsuzsanna: D- és L- aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II. A 2- szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása - ÉVIK 1989/4
Csapó János, Penke Botond, Csapóné Kiss Zsuzsanna: D- és L-amino- savak elválasztása és meghatározása ioncserés-oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában I. Az alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása - ÉVIK 1989/3
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek cisztintartalmának meghatározása ciszteinformában. A redukció mint a cisztinmeghatározás hibaforrása - ÉVIK 1986/4
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna: Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával - ÉVIK 1986/3
Csapó János: Takarmányok és élelmiszerek aminósav-összetételének meghatározása különböző fehérjehidrolízis módszerekkel - ÉVIK 1983/3-4
Csapó János: Gyors módszer élelmiszerek és takarmányok ciszteintartalmának meghatározására ioncserés oszlopkromatográfiával - ÉVIK 1982/4