angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Boross Ferenc publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Boross Ferenc és Tóth Tiborné: A magyar almalé-sűrítmények vizsgálata -ÉVIK 2007/2

Tóth Tiborné, Molnár Pál, Komáromy Attiláné és Boross Ferenc: A „Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál- ÉVIK 1995/4

Molnár Pál, Tóthné Markus Marianna, Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. Érzékszervi bírálók képességvizsgálata - ÉVIK 1992/2

Kozma-Kovács Edit, Halász Anna, Hajós Gyöngyi, Sass Ágnes, Boross Ferenc: Liponsav vizsgálata sörélesztőből réteg és kapilláris gázkromatográfiás módszerekkel - ÉVIK 1992/1

Molnár Pál, Tóthné Márkus Marianna, Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése (III. rész): gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése - ÉVIK 1991/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS