Boross Ferenc publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Boross Ferenc és Tóth Tiborné: A magyar almalé-sűrítmények vizsgálata -ÉVIK 2007/2
Tóth Tiborné, Molnár Pál, Komáromy Attiláné és Boross Ferenc: A „Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál- ÉVIK 1995/4
Molnár Pál, Tóthné Markus Marianna, Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. Érzékszervi bírálók képességvizsgálata - ÉVIK 1992/2
Kozma-Kovács Edit, Halász Anna, Hajós Gyöngyi, Sass Ágnes, Boross Ferenc: Liponsav vizsgálata sörélesztőből réteg és kapilláris gázkromatográfiás módszerekkel - ÉVIK 1992/1
Molnár Pál, Tóthné Márkus Marianna, Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése (III. rész): gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése - ÉVIK 1991/4