angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Bognár Antal publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Bognár Antal és Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával -ÉVIK 2008/1

Bognár Antal és Piekarski J.: Vezérfonal az ételek tápanyag-összetételének kiszámításához -ÉVIK 2008/1

Bognár Antal, Rosemarie Zacharias és Molnár Pál: Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban -ÉVIK 2000/4

Bognár Antal és Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése -ÉVIK 1999/3

Bognár Antal, Molnár Pál: Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC) - ÉVIK 1986/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS