Biró György: A gyümölcscukor humánbiológiai jellemzői - ÉVIK 2018/1
Bíró György: A bél-mikrobióta, a humán mikrokozmosz egészséget befolyásoló eleme – szakirodalmi áttekintés- ÉVIK 2015/2
Biró György: Nemzetközi tanulmány a sófogyasztás jellemzőiről és csökkentésének gátjairól - ÉVIK 2013/4
Biró György: A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában – irodalmi áttekintés -ÉVIK 2008/2
Biró György: Eljárások és módszerek a magyarországi lakosság tápanyagbevitelének meghatározására a táplálékkal bevitt xenobiotikum terhelés becsléséhez -ÉVIK 2008/1
Biró György és Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyag- összetételű, – „szívbarát” – élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere - ÉVIK 2005/1