angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Bíró Géza publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Szakál Sándor, Bíró Géza: Az állati eredetű élelmiszerek egységes mikrobiológiai követelményrendszerének kialakítására és a vizsgáló módszerek szabványmódosítására irányuló törekvések Magyarországon (1960-1980) - ÉVIK 1983/2

Mahfooz Goma, Gyönös Károly, Bíró Géza: A fagyasztva tárolt hús felengedés utáni lévesztesége, főzés utáni tulajdonságai és a szöveti szerkezete közötti összefüggések - ÉVIK 1970/4-5

Bíró Géza: Az Escherichia coli meghatározásának problémái az élelmiszer-bakteriológiában - ÉVIK 1969/4

Bíró Géza: A reduktáz-enzimpróba alkalmazása édesvízi halhús és édesipari készítmények mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatára - ÉVIK 1966/6

Bíró Géza: Cukoroldat hatása penészspórák hőtűrésére - ÉVIK 1962/5-6

Bíró Géza: Penészek zsírbontásának vizsgálata - ÉVIK 1961/3

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS