angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Biacs Péter publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Biacs Péter Ákos: A klímaváltozás élelmezés-biztonsági kérdései - ÉVIK 2012/3

Temesi Ágoston, Biacs Péter és Szente Viktória: A konzervipari termékek és a konzervek fogyasztói értelmezése - ÉVIK 2010/1

Biacs Péter: A minõség dimenziói az élelmiszergazdaságban - ÉVIK 1997/2


Biacs Péter Károly, Tóth Árpád, Pap László és Biacs Péter Ákos: Szőlő antocianin színanyag-por előállítása és analitikai vizsgálata I. - ÉVIK 1994/4


Biacs Péter és Erdész Sándor: Minőségi Hét Magyarországon - ÉVIK 1993/1

Mohos Ferenc, Kocsányi László, Váradi Mária, Biacs Péter: A fotoakusztikus spektroszkópia (PÁS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésébe - ÉVIK 1990/4

Holló János, Kurucz Éva, Biacs Péter, Erdélyi Anna: Repce és napraforgó magolajok "lecitin" - összetételének kromatográfiás vizsgálata - ÉVIK 1974/5-6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS