angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Aczél Attila publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Selmeci György, Aczél Attila: A butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása étkezési sertészsírból - ÉVIK 1975/5-6

Selmeci György, Aczél Attila, Péter Szilveszter: A nitrát-ion direkt meghatározása húsipari termékekből - ÉVIK 1975/4

Téren József, Selmeci György, Aczél Attila: Adatok a tejsavas erjesztéssel tartósított zöldparadicsom mikrobiológiai tulajdonságaihoz - ÉVIK 1973/1-2

Aczél Attila, Selmeci György, Noske Ottó, Marik Mária: Butilhidroxitoluol (BHT) kimutatása és meghatározása étkezési sertészsírban - ÉVIK 1972/3

Aczél Attila: Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése (III. rész): csonthéjastermésűek karotinoid-tartalmának változása a feldolgozás és tárolás során - ÉVIK 1970/4-5

Aczél Attila: Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése (II. rész): adatok a „Szegedi halászlé” koleszterintartalmáról - ÉVIK 1970/3

Aczél Attila: Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése (I. rész): zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában - ÉVIK 1970/1

Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére (II. rész) 246-251 [2.48 MB - PDF]

Aczél Attila: Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata - ÉVIK 1969/1

Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére I. Hidroximetilfurfurol jelentősége a nem enzimes barnulási reakcióban - ÉVIK 1967/5-6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS