Aczél Attila publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Aczél Attila, Selmeci György, Noske Ottó, Marik Mária: Butilhidroxitoluol (BHT) kimutatása és meghatározása étkezési sertészsírban - ÉVIK 1972/3
Aczél Attila: Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése (III. rész): csonthéjastermésűek karotinoid-tartalmának változása a feldolgozás és tárolás során - ÉVIK 1970/4-5
Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére (II. rész) 246-251 [2.48 MB - PDF]
Aczél Attila: Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata - ÉVIK 1969/1
Aczél Attila: Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére I. Hidroximetilfurfurol jelentősége a nem enzimes barnulási reakcióban - ÉVIK 1967/5-6